Φυτική Θρέψη

ΒΙΟ-ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ - ΠΡΟΓΕΝΕΤΙΚΑ

Το AMINΕMAX είναι ένα ιδανικό προϊόν (ολικής ενζυματικής υδρόλυσης πρωτεϊνών) για την ενεργοποίηση των φυσιολογικών και ανοσολογικών διαδικασιών των φυτών. Η εφαρμογή του πριν-κατά-μετά την περιβαλλοντική ένταση εξοικονομεί ενέργεια στα φυτά, επεμβαίνοντας ως ανιχνευτής-ισορροπιστής των απαιτήσεων των φυτών.

Eίναι ένα προϊόν με μία υψηλή περιεκτικότητα σε ελεύθερα αμινοξέα με οργανική ύλη αποτελούμενη από πεπτίδια μικρής αλυσίδας, εκτός των πεπτιδίων αμινών περιέχει πολυσακχαρίτες, βιταμίνες, φλαβόνες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλων των ειδών τις καλλιέργειες, στο φύλλωμα ή και στις ρίζες. Η χρήση του συνίσταται ιδιαίτερα κατά ταις περιόδους στρες των φυτών (κύμα καύσωνα, πάγος, χαλάζι, φυτογειονομική θεραπεία).

Σύνολο οξέων αμινών 15,00%

 pomodoro   orange1  

 

Το Agriboom είναι ένα υγρό οργανικό προϊόν που αποτελείται από βιοδραστικές ουσίες από compost γαιοσκωλήκων και φύκια. Το προϊόν παρέχει βιοενέργεια και βιοδιεγέρτες που απαιτούνται για τις καλλιέργειες. Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται, προέρχονται από βιολογικής προέλευσης ουσίες. Το Agriboom εξάγεται από λίπασμα γαιοσκωλήκων και φυκιών με μοναδική ψυχρή διαδικασία και ως εκ τούτου οι χημικές ουσίες είναι βιοδραστικές, δεν έχουν μετουσιωθεί.

Παρέχει θρεπτικά συστατικά σε μια οργανική μορφή για τα φυτά. Βοηθά επίσης στην κυτταρική διαίρεση, την επιμήκυνση των κυττάρων, του αδελφώματος και της βλαστικής ανάπτυξης. Προσδίδει ανοχή στο στρες για να αντέχουν τα φυτά σε αντίξοες αβιοτικές συνθήκες. Προκαλεί καλύτερη ανθοφορία και μειώνει την πτώση των ανθέων. Δίνει καλύτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά στους καρπούς-φρούτα. Βελτιώνει την απόδοση μέσω του σχηματισμού περισσοτέρων σπόρων και αυξημένης καρποφορίας.

 pomodoro   orange1  

Το MAXIFRUIT είναι ένα βιο – θρεπτικό προϊόν εύκολης και ταχείας αφομοίωσης δημιουργημένο βασικά για την αύξηση του μεγέθους των καρπών.

Ο φώσφορος υψηλής ενέργειας χρησιμεύει ως πηγή ενέργειας στις βιοχημικές αντιδράσεις, στις διαδικασίες ενεργής μεταφοράς και στην μηχανική κίνηση του πλάσματος.

Αυξάνει την απόδοση και την ποιότητα της παραγωγής και βελτιώνει το μέγεθος και το χρώμα των καρπών.

Εκτός από μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά συστατικά το MAXIFRUIT παρουσιάζει ένα πλήρες και ισορροπημένο αμινόγραμμα ειδικά επιλεγμένο λόγω του σημαντικού του ρόλου και της συμμετοχής του κατά την περίοδο της καρποφορίας των καλλιεργειών.

 pomodoro   orange1  

 

Οι διατροφικές ανάγκες κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας και καρποφορίας είναι υψηλότερες και όταν συνυπάρχουν οι κύκλοι συγκομιδής και ανθοφορίας τα φυτά υφίστανται φυτική κόπωση. Επιπλέον αβιοτικές πιέσεις, όπως διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, pH και η υγρασία κατά την διάρκεια του σχηματισμού των φρούτων επιδεινώνουν τις διατροφικές ελλείψεις. Ανεπάρκειες σε μικροθρεπτικά συστατικά, όπως σίδηρος, ψευδάργυρος, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο και το βόριο εκδηλώνονται με διάφορες μορφές. Οι αγγειακές δεσμίδες του φυτού δεν είναι σε θέση να μεταφέρουν την απαιτούμενη πρόσθετη διατροφή σε αυτό το στάδιο. Ως εκ τούτου, οι ανάγκες της διατροφής και της ενέργειας είναι υψηλότερες κατά το στάδιο αυτό.

Για την καταπολέμηση της αβιοτικής έντασης στο παραγωγικό στάδιο της καλλιέργειας το LESINO έχει ειδικά σχεδιασθεί χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό ουσιών, όπως παράγωγα πρωτεϊνών, πεπτίδια και παράγοντες διόρθωσης της ανισορροπίας των ιχνοστοιχείων, οι οποίες προάγουν την ανάπτυξη των φυτών.

 pomodoro   orange1  

Friday, 21st June 2024
4:58:23pm

 

 

fitiki-threpsi

 

 

entasi